In the City

I explored the city and took some nice pics on Thursday. Here are some:

If I would be less lazy I could adjust some lightness so you could see a bit better but meh. I’m eating my 2£ chicken tagliatelle.  // Jos en olisi niin laiska niin säätäisin vähän valoisuutta näissä kuvissa että näkisitte vähän paremmin mutta eiii jaksa. Syön mun kahden punnan kana tagliatellen.

Diagon Alley ? // Viistokuja ?

OH YES.

Jesus just chillin’…

Willy Wonka Factory?

A church for sale, anyone? // Kirkko myynnissä

There are churches for sale or they are made in to offices, apartments or clubs. There are atleast three clubs in the city that are former churches. We were at one already, Slains Castle, which was like a horror house. Really cool and accessible too. // Täällä on kirkkoja myynnissä tai niistä on tehty toimistoja, asuntoja tai clubeja. Kaupungilta löytyy ainakin kolme clubia entisissä kirkoissa. Me oltiin yhdessä jo, Slains Castlessa, joka oli niinku kauhutalo. Aivan sikamageeee ja esteetön.

(c) 11870.com

Library // Kirjasto

The library again and on the right the pinkish house is where I live. / Kirjasto jälleen ja mä asun tossa vaalean punaisessa talossa oikealla

The brand new library from inside // Uuden karhea kirjasto sisältä

A view from the first floor in the library. // Näkymää kirjaston ekasta kerroksesta ylöspäin

And finally home sweet home! // Oma koti kullan kallis !!

The lowest window on the right is our kitchen window. I share a kitchen with one room mate. There is a third flat but I guess she hasn’t yet arrived or it’s just empty! My flat is surprisingly nice. I have a super large disabled accessible bathroom…. I’ll add some pics after I’ve cleaned up. Surprise, a week and the room is like a war hit it. I did some major shopping today at Topshop, they had a 20% student discount.

// Alin ikkuna oikealla on meidän keittiön ikkuna. Jaan keittiön yhden kämppiksen kanssa. Tässä on kyllä kolmaskin huone, mutta joko sen asukas ei ole vielä saapunut tai sitten se vaan jää tyhjäksi. Kämppä on yllättävän kiva. Mulla on valtava invakylpyhuone…. Lisään kuvia sitten joskus kun olen siivonnut. Yllättävää, oon asunut täällä viikon ja huone on ku sodan jäljiltä. Shoppailin tänään urakalla Topshopissa, siellä oli 20% opiskelija-alennus!

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s